Bankkártyás fizetés

SAHINKLINIKA

2220 Vecsés, Kisfaludy u. 26.

H-P:    8:00-19:00
SZ:     10:00-14:00 Ügyelet


Mobil:      +36-30-948-0795
Rendelő: +36-29-353-025

Klikk ide a részletekért...


Kövessen minket a Facebookon
Rendelés: H-P 8-19 | Ügyeleti rendelés: SZ 10-14 | Cím: 2220 Vecsés, Kisfaludy u. 26. | Tel: 29/353-025

SAHINKLINIKA - ÁLLATORVOSI RENDELŐ
Kisállat rendelő és kórházi ellátás

Mi gondoskodunk az Ön kedvencéről

Betegségmegelőző program


Wellness logo

Ma már a család kedvenc állata a család legjobb barátja, szinte családtag. A gazdik szeretnék, ha állataik hosszú egészséges életet élnének és szeretnék megóvni kedvenceiket a betegségektől. Egyre nagyobb ismeretekkel rendelkezünk saját egészségünkkel kapcsolatban is és én szeretném, ha az Önök ismerete kedvenc állataikkal kapcsolatban is bővülne.

 

Egy jól gondozott állat hozzájárul saját fizikális és mentális egészségünk fenntartásához is. Gondoljunk csak bele, milyen örömmel fogadnak minket, ha reggel felébredünk vagy este megérkezünk fáradtan a munkából. Az állatok kiváló tanítók, főleg gyermekeink számára. Kialakítják bennük a felelősségtudatot, hiszen egy állatról egész élete során kötelességünk gondoskodni!


Miért fontos a betegségmegelőző „preventív” gondoskodás?

 

A betegségmegelőző programunk segítségével kedvenc állatunk életminőségét és élethosszát növelhetjük meg. Nagyobb életerő, szebb külső megjelenés, vidámabb életet biztosíthatunk barátunknak. Bölcsen teszi, aki előre gondoskodik és nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kedvence ne betegedhessen meg, hiszen a betegség általában súlyos tünetekkel jár, végzetes is lehet, nem beszélve arról, mennyire sajnáljuk, ha szeretett kedvenc állatunk bánatos, csak fekszik, nem reagál szólításunkra, simogatásunkra, nem eszik, szenved. A beteg állat gyógykezelése nagy anyagi áldozattal is jár!


Mit jelent a betegségmegelőzési gondoskodás?

 

A mai modern ismeretek birtokában és a modern vizsgálóeszközök alkalmazásával elkerülni a betegségeket, mielőtt azok klinikailag is megjelennének. Azért dolgoztuk ki programjainkat, mert nagyon hiszünk abban, hogy a betegségeket jobb megelőzni, mint gyógykezelni. Ha a betegség rizikófaktorait felismerjük, korrigáljuk, amíg állatunk egészséges, akkor elkerüljük, hogy később, ha az állat megbetegszik, igen drága műszeres és gyógyszeres beavatkozásokat alkalmazzunk.