Bankkártyás fizetés

SAHINKLINIKA

2220 Vecsés, Kisfaludy u. 26.

H-P:    8:00-19:00
SZ:     10:00-14:00 Ügyelet


Mobil:      +36-30-948-0795
Rendelő: +36-29-353-025

Klikk ide a részletekért...


Kövessen minket a Facebookon
Rendelés: H-P 8-19 | Ügyeleti rendelés: SZ 10-14 | Cím: 2220 Vecsés, Kisfaludy u. 26. | Tel: 29/353-025

SAHINKLINIKA - ÁLLATORVOSI RENDELŐ
Kisállat rendelő és kórházi ellátás

Mi gondoskodunk az Ön kedvencéről

Műszeres diagnosztika

Védőoltás logo

 Röntgen  Ultrahang  Szívultrahang  EKG vizsgálat  Endoszkópia  Laparoszkópia  Rhinoszkópia  Laryngoszkópia  Lézerterápia


Röntgen

Röntgen 1895-ben felfedezte az X sugarakat - meg is kapta érte az első fizikai Nobel-díjat. Ezzel az első olyan eszközt adta az orvosok kezébe, amely lehetővé teszi, hogy tényleg belelássanak a pácienseikbe. A készülék állatokon is használható. A mai napig igen fontos része a műszeres diagnoszikának

Ultrahang

Az ultrahang az emberi fül számára hallhatónál rövidebb hullámhosszú, nagyobb frekvenciájú hanghullám, amely bizonyos szöveteken, bizonyos szögben áthatol, másokon elhajlik, szóródik, visszaverődik - tehát "rendes tisztességes" hullámként viselkedik. Ezen kívül viszonylag könnyen észlelhető és megfelelő számítógépes háttérrel nagyon jó képalkotást biztosít - károsítás nélkül.

Szívultrahang

Speciális ultrahang műszer, melyet a szív vizsgálatára fejlesztettek ki.

EKG vizsgálat

Az elektrokardiográfia (röviden EKG) egy szívvizsgáló eljárás, mely a szív működéséről ad hasznos információt. A szív elektromos jelenségeit vizsgálja, a szívizom-összehúzódásakor keletkező elektromos feszültség regisztrálásával. Az állat testére apró elektródákat helyezünk, melyekkel regisztráljuk a szív által keltett elektromos jeleket.

Endoszkópia

Az endoszkópia egy minimális behatolású orvosi diagnosztikai eljárás, ami a szervezet belső részének a vizuális vizsgálatára és ennek megfelelő és vele kapcsolatos hagymányos sebészeti vagy robotsebészeti műtétek követésére alkalmas.

Laparoszkópia

Az endoszkópia speciális esete a laparoszkópia, ami a hasüregbe való betekintés jelenti egy nagyon pici nyíláson keresztül.

Rhinoszkópia

Szintén az endoszkópia speciális esete, mely az orrüregbe való belenzését teszi lehetővé.

Laryngoszkópia

A gége és a hangszálak működése vizsgálható ezen műszeres eljárással. Gégetükrözésnek is hívják.

Lézerterápia

Műtétek után a fájdalom csillapítására illetve sebek, sérülések gyógyítására, Klinikánk felajánlja az egyik legmodernebb technológia alkalmazásának lehetőségét.

Ez a modern orvosi lézer technológia fokozza a szervezet sejtjeinek természetes megújulási képességét. Elősegíti a sérült terület vérellátását, ezáltal növeli a sejtek regenerációját. Szintén alkalmas a sérült inak és ízületek fájdalmának csökkentésére és a szövetek regenerációjának fokozására akár fiatal akár idős korban.

Ezt a terápiát fel tudjuk ajánlani, mint alternatív lehetőséget is a fájdalom csillapítására, hiszen ellentétben a gyógyszerekkel ez a terápia semmiféle mellékhatással nem rendelkezik.