Bankkártyás fizetés

SAHINKLINIKA

2220 Vecsés, Kisfaludy u. 26.

H-P:    8:00-19:00
SZ:     10:00-14:00 Ügyelet


Mobil:      +36-30-948-0795
Rendelő: +36-29-353-025

Klikk ide a részletekért...


Kövessen minket a Facebookon
Rendelés: H-P 8-19 | Ügyeleti rendelés: SZ 10-14 | Cím: 2220 Vecsés, Kisfaludy u. 26. | Tel: 29/353-025

SAHINKLINIKA - ÁLLATORVOSI RENDELŐ
Kisállat rendelő és kórházi ellátás

Mi gondoskodunk az Ön kedvencéről

Állatorvosok

dr. Sahin-Tóth Tibor
klinikavezető állatorvos

dr. Sahin-Tóth Tibor

Már gyermekkoromban felismertem, hogy más hivatást nem tudnék magamnak elképzelni, csak az Állatorvosit. Tanulóként minden nyáron munkát vállaltam, mint állatgondozó, hogy szabadidőmet az állatok körül tudjam eltölteni. Már akkor csodálattal néztem a doktorokat, akik értettek az állatok nyelvén és meg tudták állapítani a tünetek alapján, hogy mi a bajuk. Elhatároztam, hogy én is végigjárom azt a hosszú utat, ami a diploma megszerzéséig vezet.

Diplomámat 1989-ben szereztem az Állatorvostudományi Egyetemen. 1989-1990-ig a Halászati Kutatóintézetben dolgoztam, ahol speciálisan a halbetegségeket tanulmányoztam. 1990-ben meghívást kaptam az Állatorvostudományi egyetemre, annak kísérleti Intézete volt a munkahelyem, ahol rengeteg tapasztalatot szereztem az állatbetegségek diagnosztizálása és gyógykezelése terén. Az egyetemi munkám mellett 1992-ben úgy döntöttem, hogy magánállatorvos praxist is nyitok lakóhelyemen, Vecsésen. Büszke vagyok arra, hogy az elmúlt húsz évben a rendelőmet folyamatosan bővíteni tudtam és ma már a legkorszerűbb diagnosztikai eszközök birtokában nagyon hatékonyan és gyorsan tudunk gyógykezelni állatokat.

A munkám mellett a lovassportok iránti is érdeklődöm. 1995-től a fogathajtó válogatott mellett kezdtem tevékenységemet először, mint csapatállatorvos, majd 1998-tól a Magyar fogathajtó válogatott szövetségi kapitánya lettem. Legnagyobb sikerünk a 1999-es kettes-fogathajtó világbajnokság, ahol minden egyéni érmet és a csapat-világbajnokságot is megszereztük. Azóta már voltam az egyes-fogathajtó csapat vezetője is. Jelenleg a Nemzetközi Lovasszövetség (FEI)Állatorvosa vagyok és nemzetközi versenyeken veszek részt.

Számos nemzetközi továbbképzésen vettem és veszek részt Ausztráliában, Németországban, Franciaországban, Angliában, Skóciában.


dr. Börcsök Balázs
állatorvos

dr. Börcsök Balázs

Az egyetemet 2005-ben végeztem el, amivel gyermekkori álmom vált valóra, hogy állatorvos lehetek. Majd 4 évig egy nagy forgalmú, rendelőben dolgoztam, ahol sok tapasztalatot szereztem az állatok sürgősségi ellátása és a műszeres diagnosztika terén. 2010 óta dolgozom itt a Sahinklinikán. Ahogy az ide betérő gazdiknak, nekem is szimpatikus volt a rendelő barátságos megjelenése, állat és emberszerető légköre.

Nagy örömömre szolgál, hogy ilyen jó hangulatú és magas szakmai színvonalú körülmények között végezhetem a kedvencek gyógyítását. Kiemelt érdeklődési területem a műszeres diagnosztika és azon belül a kardiológia, a szívbeteg állatok ellátása.

A munka mellett kiemelt szerepet kap a sport. Korábban versenyszerűen kajakoztam, számos hazai és nemzetközi eredményt sikerült elérnem. Szabadidőmet feleségemmel és két kislányommal töltöm, akik már most annyira szeretik az állatokat, hogy néha eljönnek meglátogatni a rendelőben hogy lássák hogy gyógyulnak a cicák és kutyák.