Bankkártyás fizetés

SAHINKLINIKA

2220 Vecsés, Kisfaludy u. 26.

H-P:    8:00-19:00
SZ:     10:00-14:00 Ügyelet


Mobil:      +36-30-948-0795
Rendelő: +36-29-353-025

Klikk ide a részletekért...


Kövessen minket a Facebookon
Rendelés: H-P 8-19 | Ügyeleti rendelés: SZ 10-14 | Cím: 2220 Vecsés, Kisfaludy u. 26. | Tel: 29/353-025

SAHINKLINIKA - ÁLLATORVOSI RENDELŐ
Kisállat rendelő és kórházi ellátás

Mi gondoskodunk az Ön kedvencéről

Köszöntöm a klinika honlapján


Sahinklinika orvosok

A Sahinklinika minden munkatársa arra törekszik, hogy az Ön szeretett kedvencei mindig nagy figyelmet és egyedi ellátást kapjanak. Korszerű betegvizsgálati lehetőségek alkalmazásával biztosítani tudjuk, hogy állata, amelyet ránk bízott, mielőbb a megfelelő kezelés alkalmazásával gyorsan és lehetőleg teljesen meggyógyuljon. Nagy hangsúlyt fektetünk a különböző fajú és fajtájú állatok betegség megelőzésére.

Hogyan is indult ez a vállalkozás? Egy átalakított melléképületből. Hosszú idő után is meghatóan gondolok vissza arra az időre, amikor először fogadhattam gyógyításra szoruló betegeket. Kicsi, de nagyon barátságos helység volt amelyben nagyon szerettem dolgozni. Természetesen ahogy fejlődtünk, lehetőség nyílt arra, hogy korszerű, a mai igényeknek megfelelő barátságos helyszínt alakítsunk ki modern vizsgálati eszközökkel. Otthonos kórházi rész szolgál a betegeskedő ill. műtétek után gyógyuló állatok elhelyezésére.

Igyekszünk az itt található oldalakon minden fontos információt közzétenni. Azonban előfordulhat, hogy kérdése merül fel. Örömmel fogadjuk, ha ilyen esetben is felveszi velünk a kapcsolatot. Telefon történő bejelentkezéssel konkrét időpontot tudunk ajánlani, így várakozásmentesen hozhatja el kedvencét a klinikára.

dr. Sahin-Tóth Tibor
klinikavezető